Storingsnummer: 0314 - 62 15 57

  • Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden!

    €0,00

    Beschrijving

    Voor al uw elektrotechnische  werkzaamheden!
">

Domotica / Smart home


Beumer Elektrotechniek heeft ruime ervaring met het realiseren van domotica bij particulieren en bedrijven. Van gezinswoningen tot villa’s en van winkelpanden tot bedrijfshallen. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van domotica welke Beumer veelvuldig heeft uitgevoerd zijn:


• Klimaatregeling
Uw verwarming volledig automatisch geregeld per ruimte, eventueel in afstemming met uw zonwering en airco en afhankelijk van uw aanwezigheid. De mogelijkheden zijn eindeloos.

• Slimme verlichting
Zodra u uw tuinpoort opent, springt uw tuinverlichting aan en zodra u uw huis binnenkomt en met één druk op de touchknop kiest voor de ‘modus TV kijken’ springt de televisie aan, dimt de slimme verlichting en sluit uw automatische zonwering.

• Audio
Zodra u in de avond tussen 5 en 8 de badkamer binnenloopt begint uw favoriete spotify-afspeellijst of radiozender te spelen. Als u uw huisgenoten bijeen wil roepen voor het eten dan kan dat vanaf uw mobiel en klinkt de mededeling door de speakers.

• Toegangscontrole
Op dinsdagmorgen tussen 8 en 12 kan de schoonmaakster met haar eigen viercijferige code uw huis binnen, daarbuiten niet. Als uw huiselektricien bij u aanbelt maar u bent niet thuis, bespreekt u via uw intercom op afstand wat er gedaan moet worden en opent u al dan niet de voordeur.

• Energie besparen
Wanneer uw zonnepanelen op volle kracht stroom genereren laadt u uw auto op en laat u de wasmachine draaien. Alle lampen in huis gaan automatisch uit wanneer er niemand thuis is. Of wanneer de zon in uw woonkamer schijnt, de zonwering laten zakken in plaats van alleen de airco harder te laten blazen. Met domotica bespaart u energie. Dat is beter voor zowel het milieu als uw eigen portemonnee.

 

Alles in 1 systeem

1 + 1 = 3. Hiervan is absoluut sprake wanneer u de verschillende slimme-voorzieningen op elkaar afstemt. Bij het afsluiten van uw woning kunt u ervoor kiezen alle lampen en overige voorzieningen uit te laten schakelen. S ’avonds kunt u er, door middel van de schakelaar bij uw bed, voor zorgen dat er in het gehele huis geen lamp meer brand, de verwarming in de nachtstand gaat en het alarmsysteem wordt geactiveerd.  


Comfortabel, tijdbesparend en energiezuinig
Bovenstaande slimme- functies maken uw woning energiezuiniger, uw leven in veel opzichten comfortabeler en zorgen dat u extra van uw woning kunt genieten en dat u daar ook nog eens meer tijd voor heeft. 

Want vooral wanneer uw complete woning met al zijn voorzieningen te regelen is binnen één systeem en vanaf één app, bespaart dit veel tijd. Het streven is daarnaast om zoveel mogelijk te automatiseren zodat u ook deze app zo min mogelijk hoeft te bedienen. Uiteraard kunt u op elke gewenste plek een schakelaar plaatsen welke de functie krijgt welke u maar wenst.

 

Loxone

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouw kan uw woning door ons worden geautomatiseerd. Wij hebben dit meermaals gedaan door middel van o.a. Gira en KNX,  maar onze voorkeur gaat uit naar het systeem van Loxone.

Loxone bied een zeer compleet systeem waarin ook reeds bestaande systemen zoals KNX, DALI en vele andere kunnen worden geïntegreerd. Loxone is zowel geschikt voor kleine als grote projecten en biedt ook een draadloos systeem welke naadloos geïntegreerd kan worden in het bedraadde systeem. Zo kunt u uw woning ook slimmer maken op plaatsen waar nieuwe bekabeling lastig is.
Bekijk alle mogelijkheden op Loxone.com          

Loxone - partner

Doordat Beumer Elektrotechniek veel ervaring heeft met het plaatsen van het domoticasysteem van Loxone en daarnaast diverse cursussen heeft gevolgd is het bedrijf niet alleen erkend-loxone-installateur maar tevens Loxone partner. Beumer Elektrotechniek – Uw domotica partner in de Achterhoek

Collecties

Foto's

draadloze-communicatie-via-over-wifi-oa-camera-en-kn
draadloze-terrasverwarming--verlichting-aansturing

voor al uw elektrotechnische werkzaamheden!

Beumer Elektrotechniek B.V.
Burg.Langmanweg 5
7021 BL Zelhem
Telefoon: 0314 - 62 15 57
E-mail: info@beumer-et.nl

© 2024 · Beumer elektrotechniek B.V. · qlant, imago & ontwerp